X
تبلیغات
شیرینی پزی میترا

کیک شطرنجی

مواد لازم:

کره 275 گرم * تخم مرغ 7 عدد * آرد 400 گرم * شکر 300 گرم * وانیل 2/1 ق.چ * بیکینگ پودر 2 ق.چ * پودر کاکائو 2 ق.س * مارمالاد 400 گرم * خامه زده شده 1 کیلو *

طرز تهیه:

ابتدا کره نرم شده را همراه با شکر و وانیل خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود. زرده و سفیده را از هم جدا کرده و زرده ها را دانه دانه به مواد بالا اضافه کرده و با همزن می زنیم. سفیده تخم مرغ را خوب می زنیم. تا حدی که از ظرف نریزد بعد به مواد بالا اضافه می کنیم.
با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم. در چند نوبت اضافه کرده و مخلوط می کنیم در چند نوبت اضافه می کنید.
مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم.به یک قسمت کاکائو زده و درون قیف ریخته یکی در میان ساده و کاکائویی ریخته و در سه قالب یک اندازه 20 سانتی متری یکی از رنگها برخلاف دو ظرف دیگر باشد بعد یکی در میان لای آنها را مارمالاد بمالید و در کیک را با خامه زده شده می پوشانیم و با شکلات رنده شده تزئین می کنیم.

+ نوشته شده در شنبه هشتم مرداد 1390ساعت توسط میترا |