شیرینی کرکی

مواد لازم:

روغن جامد 200 گرم
پودر قند 200 گرم
هل 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 375 گرم
زعفران یا کاکائو به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن و پودر قند را کاملا" با همزن می زنیم تا کاملا" پوک شود. هل را اضافه کرده بعد کاکائو یا زعفران و آرد را اضافه می کنیم. مواد را باید کاملا" زده شود تا کاملا" نرم شود و بتوانیم راحت از قیف شیرینی بریزیم. در فر 175 درجه سانتیگراد گذاشته در طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه
با این مواد 800 گرم شیرینی داریم.

خانم جمشیدیان

+ نوشته شده در چهارشنبه پانزدهم اردیبهشت 1389ساعت توسط میترا |