X
تبلیغات
شیرینی پزی میترا

دونات

مواد لازم:

پودر مایه خمیر 7 گرم- شکر 40 گرم- آب ولرم 4/1 پیمانه- آرد نان 500 گرم- نمک 2/1 قاشق چایخوری- شیر 250 میلی لیتر- کره 60 گرم- تخم مرغ 2عدد- روغن مایع یه میزان لازم- کرم پاتسیر به میزان لازم- پودر شکر برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه:

مایه خمیر، یک قاشق سوپخوری از شکر و آب ولرم را در کاسه ای بریزید و روی آن را بپوشانید کاسه مورد نظر را در جای گرم بگذارید، تا مایه خمیر فعال شود. آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید، شیر، کره، تخم مرغ، باقی مانده شکر و مایه خمیر را بیفزائید مخلوط را هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید و داخل کاسه چرب شده ای بگذارید روی آن را بپوشانید و در محل گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
اکنون خمیر را روی میز کار که کمی آرد پاشیده اید قرار دهید و به 30 قسمت 30 گرمی تقسیم کنید و هر یک را به شکل توپ در آورید و داخل سینی چرب کرده و آرد پاشی شده بجینید. روی آن را بپوشانید و به مدت تقریبی 45 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش یابد و تقریباً دو برابر شود. اکنون خمیر را روی میز کار که کمی آرد پاشیده اید قرار دهید و به 30 قسمت 30 گرمی تقسیم کنید و هریک را به شکل توپ در آورید و داخل سینی چرب کرده و آردپاشی شده بچینید. روی آن را بپوشانید و به مدت تقریبی 45 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش یابد و تقریباً دو برابر شود. آنگاه خمیرها را در روغن فراوان سرخ کنید و روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی دونات گرفته شود. حالا کرم پاتی سیر را در کیسه مخصوص شیرینی پزی با سرماسوره ساده بریزید و داخل دونات ها را پر کنید و بعد آنها را در شکر بغلتانید

+ نوشته شده در سه شنبه هفدهم فروردین 1389ساعت توسط میترا |