زله تزیین روی کیک

مواد لازم:

آب 1 لیتر- شکر 800- پودر ژلاتین 2 ق س- پودر آگار آگار1 ق چ- جوهر لیمو 4/1 ق چ

طرز تهیه:

آب را روی حرارت قرار می دهیم تابجوشد وقتی که جوش آمد پودر ژلاتین و پودر آگار و شکر را با هم مخلوط کرده و در داخل آب می ریزیم و هم می زنیم منتظر می مانیم یا بجوشد وقتی که جوش آمد جوهرلیمو را به آن اضافه کرده و دور ظرف را شستشو می دهیم و 25 دقیقه با حرارت متوسط می جوشانیم سپس بمدت 24-12 ساعت در داخل یخچال می گذاریم برای اینکه ژله هر رنگی که دلمان می خواهد شود چند قطره از رنگ خوراکی دلخواه را زمان ریختن تمام مواد داخل آب اضافه می کنیم

روش دوم

مواد لازم:

آب نیم لیتر
شکر 350 کرم
پودر آگار آگار یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
جوهرلیمو نصف قاشق چایخوری
اسانس و رنگ دلخواه مقداری

طرز تهیه:شکر وآب را مخلوط کرده و می گذاریم تا به جوش آید . در همان حال جوش پودر جوهر لیمو و پودر آگار آگار را که با یک قاشق شکر مخلوط شد . (جهت گلوله نشدن در مایع ) به مایع در حال جوش اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه که جوشید از روی حرارت برداشته می گذاریم سرد شود و سپس رنگ دلخواه و اسانی را در حد چند قطره به ماده ی سرد شده اضافه می کنیم .
این ژله فرم کرفته و نرم را در یک ظرف در بسته شیشه ای به مدت یک ماه در یخچال قابل نگهداری است . و اگر خواستیم در تزئین کیک ها استفاده کنیم قبل از استفاده حتما از صافی (یک پارچه توری تمیز ) رد می کنیم تا مواد یک دست و صاف باشد

 

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و پنجم آبان 1388ساعت توسط میترا |