کرم شاه توت

مواد لازم:

زرده تخم مرغ 5 عدد * خامه فرم گرفته 250 گرم * شکر 200 گرم * شیر نارگیل 1 پیمانه * پودر شکلات سفید 2 ق.س * اسانس لیمو 1 ق.چ * پودر ژلاتین 3 ق.س * شاه توت 500 گرم * آب سرد 2/1 پیمانه *

طرز تهیه:

 

ابتدا پودر ژلاتین و آب سرد را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند.
زرده های تخم مرغ را به همراه شیر نارگیل و شکر و پودر شکلات سفید مخلوط کرده و روی حرارت ملاین قرار می دهیم تا زمانی که محلول و داغ شود. باید مواظب باشید که به جوش نیاید.
ژلاتین اسفنجی شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنید تا مواد صاف و یکدست شود.
شاه توت را در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم و درون سافی قرار می دهیم تا مایع صاف و یکدستی به دست آید. سپس به همراه اسانس به مابقی مواد اضافه می کنیم.
زمان می دهیم تا مایع کمی ولرم شود و سپس خامه فرم گرفته را اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم. مایه باید صاف و یکدست باشد. اگر صاف نبود آن را از صافی عبور دهید.
مواد را داخل قالبی به گنجایش دو لیتر می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود. وقتی دسر خودش را گرفت از قالب جدا می کنیم و در صورت دلخواه با خامه و شکلات و شاه توت تزئین می کنیم.

+ نوشته شده در شنبه هشتم مرداد 1390ساعت توسط میترا |

فوندانت شکلاتی

مواد لازم :

                               280 گرم شکلات نیمه شیرین ( 70%)

                               4 و نیم فنجان یا 180 گرم کره

                              8 عدد تخم مرغ

                           270 گرم یا یک و یک چهارم فنجان شکر

                             140 گرم یا یک و یک چهارم فنجان آرد همه منظوره

طرز تهیه :

 فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت ( 180 درجه سانتیگراد ) گرم کنید . ۱۰ عدد قالب فلزی کلوچه را روغن بمالید .  شکلات را تکه تکه کرده و همراه با کره ، روی ظرف آب جوش بگذارید تا آب شود .

   تخم مرغها را همراه با شکر هم زده و با آرد مخلوط کنید .  این مخلوط به دست آمده را به آهستگی با شکلاتها ترکیب کنید .     مخلوط نهایی را در قالب ها ریخته و با حرارت 350 درجه در فر به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید . قسمت بیرونی می بایست پخته شود و قسمت داخل مایع باقی بماند .

فاندانت شکلات را می توان به تنهایی و یا همراه با بستنی ، خامه و یا توت فرنگی و شاه توت ، سرو کرد . می توان روی فاندانت را پودر قند بپاشید . از طرفی اگر فاندانت شما به قالب یا فنجان چسبید ، می توانید داخل قالب را فویل روغن مالی شده آلومینیومی قرار دهید و حتی از قالب های کاغذی کلوچه استفاده کنید .

منبع:تک اشپز

+ نوشته شده در یکشنبه هفتم فروردین 1390ساعت توسط میترا |

کرم لیمو

 

مواد لازم:

ژله لیمو 1 بسته * آب سرد 2/1 پیمانه * آبجوش 2/1 پیمانه *
مواد لازم برای کرم : زرده تخم مرغ 3 عدد * شکر 100 گرم * شیر 160 میلی لیتر * آب لیمو ترش 80 میلی لیتر * خامه فرم گرفته 250 تا 300 گرم * وانیل 4/1 ق.چ * رنده پوست لیمو ترش 1 ق.چ * پودر ژلاتین 1 ق.س

طرز تهیه:

ابتدا ژله آماده را با آب جوش و آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا زمانی که دانه های ژله حل شود اما مایع به جوش نیاید.
ژله آماده در قالب ریخته و در یخچال می گذاریم تا ببندد.
در ظرف دیگر زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل خوب هم می زنیم. در حین زدن ، شیر داغ را کم کم اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم. روی حرارت ملایم 3 دقیقه مواد را هم می زنیم و دقت می کنیم که مواد به جوش نیایند. بعد از این مدت مواد را از روی حرارت برمی داریم. در ظرف کوچکی آب لیمو ترش را با ژلاتین مخلوط کرده و به روش بن ماری حل می کنیم. سپس آن را به مواد بالا اضافه می کنیم. باز هم مواد را با همزن برقی خوب هم می زنیم. کمی که مواد خنک شد خامه را اضافه می کنیم. به همراه پوست لیمو ترش رنده شده مواد را در قالب می ریزیم و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم

+ نوشته شده در جمعه پانزدهم بهمن 1389ساعت توسط میترا |

چیز کیک کاکائویی

 

مواد لازم:

بیسکوئیت پودر شده 220 گرم * گردو 70 گرم * شکر 45 گرم * وانیل 4/1 ق.چ * کره 80 گرم *
مواد میانی : پنیر خامه ای 550 گرم * کرم شکلاتی 1 پیمانه * شکر 2/1 پیمانه * آب پرتقال 1 ق.س * زنده پوست پرتقال 2 ق.چ * تخم مرغ 4 عدد * خامه فرم گرفته شده 2 پیمانه

طرز تهیه:

بیسکوئیت پودر شده + گردو + شکر + وانیل را در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس کره نرم شده را اضافه می کنیم. با نوک انگشتان کاملا کره را به خورد مواد می دهیم. در قالب به قطر 25 سانتیمتری کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را در کف آن کاملا پرس می کنیم. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
در ظرف دیگری پنیر خامه ای را با همزن و درجه کند می زنیم. سپس کرم شکلات را اضافه می کنیم. باز هم می زنیم و بعد شکر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه می کنیم و کمی می زنیم. سپس دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و باز هم به زدن ادامه می دهیم. در نهایت خامه فرم گرفته را اضافه می کنیم. این مواد را روی لایه زیرین قالب می ریزیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار می دهیم.
زمانی که از فر خارج کردیم فرصت می دهیم تا کاملا خنک شود. سپس رویش را آلومینیوم می کشیم و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

+ نوشته شده در سه شنبه نهم آذر 1389ساعت توسط میترا |

شارلوت میوه با آب پرتقال

 

مواد لازم:

کیک کره ای 1 عدد * پودر ژلاتین 2 ق.س * آب 60 میلی لیتر * زرده تخم مرغ 3 عدد * شکر 180 گرم * آب پرتقال 250 میلی لیتر * آب لیمو ترش 2 ق.س * خامه فرم گرفته 250 گرم * میوه های اسلایس شده 1 و 2/1 پیمانه * پسته در صورت دلخواه *

طرز تهیه:

ابتدا کیک کره ای را به اندازه ی یک دایره کوچک برش می دهیم و از این طریق خالی می کنیم به نحوی که هیچ آسیبی به بدنه کیک وارد نکنیم.
قالب مورد نظر را سلفون می اندازیم حالا کیک را در این قالب می گذاریم.
پودر ژلاتین را روی آب می پاشیم و بعد به صورت بن ماری آن را ذوب می کنیم. از سوی دیگر زرده های تخم مرغ و شکر را با درجه کند همزن می زنیم. آرام آرام آب پرتقال را به زرده ها اضافه می کنیم و 5 تا ددقیقه می زنیم و بعد آب لیمو ترش را اضافه می کنیم. محتویات این ظرف را روی حرارت ملایمی معادل 80 درجه سانتیگراد یا 180 درجه فارنهایت می گذاریم. نکته مهم این است که ترکیب ما به هیچ عنوان نباید بجوشد. برای جلوگیری از جوشیدن مواد آنها را دائم هم می زنیم تا زمانی که ترکیب غلظتی معادل فرنی بگیرد.
از طرف دیگر خامه فرم گرفته شده را با ژلاتین حل شده و میوه های اسلایس شده را با هم مخلوط می کنیم. این مخلوط را به ترکیب بالا که حالا کاملا خنک شده است اضافه می کنیم. کل این مواد را درون حفره کیک می ریزیم. در صورت تمایل می توانیم لایه ی روی کیک را که قبلا برش زده ایم روی این مواد قرار دهیم و یا اینکه روی مواد را با پودر پسته بپوشانیم. روی قالب آلومینیوم می کشیم و آن را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از این مدت آن را درظرف مورد نظر برمی گردانیم

+ نوشته شده در سه شنبه چهارم آبان 1389ساعت توسط میترا |

شله زرد

 

مواد لا زم:

برنج 1 پیمانه
آب 6 تا 8 پیمانه
شکر 2 پیمانه
پودر زعفران 1 قاشق چایخوری
گلاب 2/1 پیمانه
کره 100 گرم
روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
خلال بادام 50 گرم
پودر پسته و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:برنج را از شب قبل خیس کرده و با شش پیمانه آب روی حرارت قرار می دهیم تا برنج جوشیده و کاملا" نرم شود در صورت نیاز آب اضافه کرده تا برنج خوب پخته شود. کره را داخل برنج انداخته مرتب هم بزنید تا کره جذب برنج شود شکر را اضافه کنید در این مرحله شله زرد را مرتب هم بزنید و در صورت غلظت زیاد شله زرد کمی آب جوش به آن اضافه کنید. زعفران را با آب جوشیده و یا در صورت تمایل گلاب دم کرده و به مواد روی حرارت اضافه کنید. روغن مایع را داغ کرده بعد از جا افتادن شله زرد خلال بادام داخل آن ریخته و مرتب هم بزنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم شله زرد را دم کنید سپس در ظرف کشیده و با دارچین و در صورت تمایل پسته تزیین نمایید

 گلریز کاوه

 

+ نوشته شده در چهارشنبه هفدهم شهریور 1389ساعت توسط میترا |

کرم موز

مواد لازم:

  • شير دو پيمانه
  • تخم‌مرغ شش عدد
  • پودر ژلاتين دو قاشق غذاخوري
  • خامه يك بسته
  • شكر يك پيمانه
  • وانيل نصف قاشق چايخوري
  • موز چهار عدد
  • گردوي خرد شده 1/4 پيمانه
  • طرز تهیه:زرده‌هاي تخم‌مرغ را به همراه شكر و وانيل با همزن هم مي‌زنيم. ژلاتين را در آبجوش حل كرده و روي بخار قرار مي‌دهيم شير را هم گرم كرده و موز را له مي‌كنيم و به مخلوط زرده، شكر و وانيل اضافه مي‌كنيم. ژلاتين را تندتند به شير گرم اضافه كرده و مرتب هم مي‌زنيم. سپس مخلوط فوق را به شير اضافه مي‌كنيم. (در صورت تمايل گردوي خرد شده را اضافه مي‌‌كنيم) در مرحله آخر سفيده‌ها را با همزن مي‌زنيم تا فرم بگيرد و خامه را به آن افزوده و بعد به مايه اضافه مي‌كنيم. مواد را درون قالب يا جام ريخته و به مدت چهار الي پنج ساعت در يخچال مي‌گذاريم.       
  • ظرف دسر را از قبل خيس مي‌كنيم و مايه را درون آن مي‌ريزيم. بعد از حاضر شدن دسر ظرف را چند لحظه در آب نيمه گرم قرار مي‌دهيم و سپس بر مي‌گردانيم.
+ نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت توسط میترا |

باواریای کیوی

مواد لازم:

  • شير دو ونيم پيمانه
  • شكر يك پيمانه
  • پودر ژلاتين دو قاشق سوپخوري
  • خامه فرم‌گرفته يک و نيم پيمانه
  • پودر ژله كيوي يا ليموترش يك بسته
  • زرده تخم‌مرغ چهار عدد
  • اسانس ليمو سه قطره
  • آب‌سرد 1/3 پيمانه
  • مارمالاد كيوي چهار قاشق سوپخوري
  • كيوي حلقه شده براي تزئين
  • آب جوش به ميزان لازم 
  • طرز تهیه:
  • پودر ژله را در يك ليوان آب‌جوش حل كرده و آنقدر هم مي‌زنيم تا ذرات پودري آن ديده نشود. سپس مارمالاد كيوي و خامه را به مايع اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. كف و ديواره قالب پاند كيك را با روغن مايع كمي چرب مي‌كنيم و مخلوط ژلاتين كيوي را داخل قالب ريخته و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته تا كاملا خودش را بگيرد. سپس زرده‌هاي تخم‌مرغ را همراه شكر با همزن‌برقي مي‌زنيم تا شكر داخل تخم‌مرغ حل شود. بعد اسانس را اضافه مي‌كنيم و به مدت 10 ثانيه هم مي‌زنيم. آن‌گاه شير را داخل ظرفي جوشانده و كم‌كم به مواد تخم‌مرغي، در حال همزدن اضافه مي‌كنيم. پودر ژلاتين را روي مقداري آب سرد ريخته و به طريق بن‌ماري حل مي‌كنيم سپس به مواد اضافه مي‌كنيم و با همزن، هم مي‌زنيم تا ژلاتين جذب مايه شود.

    ظرف را حدود نيم ساعت كنار گذاشته تا كمي خنك شود حالا خامه فرم گرفته را به مواد اضافه كرده دوباره هم زده تا يك مايه يك‌دست و صافي به وجود آيد. قالب را از يخچال بيرون آورده و مايع سفيد رنگ را كم‌كم روي ژله كيوي بسته شده مي‌ريزيم سپس دوباره قالب را داخل يخچال به مدت دو تا سه ساعت گذاشته تا كاملا دسر بسته شود. ظرف دسر را يك لحظه داخل آب‌گرم قرار داده و باواريا را داخل ظرف مناسبي بر مي‌گردانيم و با حلقه‌هاي كيوي تزئين مي‌كنيم.

  • + نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت توسط میترا |

    کیک بستنی


    مواد لازم:

    برای پایه کیک:

    تخم مرغ درشت _____________________ ٢ عدد

    شکر ______________________________ ١ دسی لیتر (معادل ٨۵ گرم)

    فندوق _____________________________٢٠٠ گرم

    پودر کاکائو __________________________ ١ قاشق غذاخوری

    برای قسمت کرم (بستنی) کیک:

    تخم مرغ ___________________________ ٣ عدد

    شکر ______________________________ ٢ قاشق غذاخوری

    پودر قهوه سیاه ______________________ ١ قاشق غذاخوری*

    شکلات تخته ای بدون مغز پختنی**_______ ١۵٠ گرم

    خامه ______________________________ ٣ دسی لیتر معادل ٣٠٠ سی سی

    *: به نظر من این قهوه قابل حذف کردن یا با ١ قاشق پودر کاکائو قابل جایگزین شدن است.

    **: منظورcooking chocolate است.

    طرزتهیه:

    اول پایه کیک رو آماده می کنیم. برای این کار تخم مرغ ها رو با شکر خوب می زنیم تا کرم مانند شود. بعد فندوق رو آسیاب می کنیم یا خیلی ریز خرد می کنیم.  فندوق و کاکائو رو با تخم مرغ مخلوط می کنیم.

     

    مایه رو در قالب کمربندی شماره ٢٢ که کف آن رو کاغذ قنادی گذاشته ایم می ریزیم.درپنجره وسط فر حدود ٣٠ دقیقه با حرارت ١٧۵ درجه سانتی گراد می پزیم. بعد اجازه می دهیم که کیک در قالب کاملاً خنک بشه.

    با چاقو کناره های کیک رو از قالب جدا می کنیم. کیک رو از قالب بیرون می آوریم و کاغذ قنادی رو از اون جدا می کنیم. کیک رو در وسط بشقابی که می خواهیم کیک رو در داخل اون سرو کنیم قرار می دهیم.

     

    کمر بند قالب رو می شوییم و خشک می کنیم. و دوباره کمر بند رو دور کیک می بندیم.

     

    کیک رو داخل یخچال قرار می دهیم.

    حالا کرم روی کیک رو درست می کنیم. برای این کار تخم مرغ و شکر رو باهم خوب می زنیم. تا سبک و حباب دار بشه. بعد شکلات بدون مغز رو به روش حمام آب یا داخل میکرو آب می کنیم. می گذاریم کمی خنک بشه،‌ و به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم. یک قاشق قهوه رو اضافه می کنیم. خامه رو جداگانه می زنیم تا فرم بگیرد. بعد به مخلوط تخم مرغ و شکلات اضافه می کنیم.

    مایه رو خوب مخلوط می کنیم تا یکدست و بدون گلوله های خامه و کاکائو شود.

    کرم رو روی پایه کیک می ریزیم. رو رویش رو صاف می کنیم. کیک بستنی رو توی فریزر می گذاریم حداقل ٢ ساعت بمونه تا خوب خودش رو بگیره.

    حدود ٢٠ دقیقه قبل از سرو کیک بستنی رو از فریزر بیرون می آوریم،‌ رویش رو با شکلات سفید یا هر شکلاتی تزیین می کنیم و قالب رو از دورش در می آوریم و سرو می کنیم.

     

    منبع:تنبل خونه شاعباسی

    + نوشته شده در سه شنبه چهارم خرداد 1389ساعت توسط میترا |

    کیک پنیر با کرم تازه(crème fraîche)

    مواد لازم:

    برای زیرکیک:

    بیسکوییت ساده چای ___________________________ ٢٠٠گرم (پتی بور-پتی مانژ)*

    کره‌ آب شده __________________________________ ١۵٠ گرم

    برای قسمت پنیری کیک:

    پنیر خامه ای __________________________________ ٢۵٠ گرم

    خامه ________________________________________ ٣٠٠ سی سی

    کرم تازه** (crème fraîche) _________________________ ۶٠٠ سی سی

    خاکه قند______________________________________١۵٠ گرم

    وانیل _________________________________________ ٢ قاشق چایخوری

    ژله لیمویی _____________________________________ ١ بسته

    آب جوش_______________________________________١۵٠ سی سی

     برای تزیین:

    توت های مختلف یا

    توت فرنگی یخ زده یا تازه __________________________ مقداری

    ژله توت فرنگی _________________________________ ١ بسته

    *: از این بیسکویت ها مثلاً:

     

    **: کرم تازه یا Crème fraîche همون طوری که قبلاً گفته بودم کرمی است کمی ترش،‌ و غلیظ که اصالتاً‌ فرانسوی ه و توی بیشتر کشورهای اروپایی و امریکا پیدامیشه.

    طرزتهیه:

    بیسکوییت ها رو توی خردکن خرد می کنیم،‌ کره رو اضافه می کنیم. خوب مخلوط می کنیم. یه بشقاب خوشگل که قراره کیک رو توی اون سرو کنیم برمی داریم کمربند قالب کمربندی شماره ٢۶ رو وسط بشقاب خوشگلمون می گذاریم

     

    و مخلوط رو توی کمر بند می ریزیم و با لیسک یا پشت قاشق توی ظرف پهن می کنیم. بشقاب رو توی یخچال می گذاریم تا مایه خودش رو کمی بگیره

    پنیر،‌ کرم تازه،‌ وانیل و خاکه قند رو با هم می زنیم تا یکدست بشه. خامه رو جداگانه می زنیم تا فرم بگیره، ژله لیمو رو توی مقدار آبچوش کمی (به نظرم ١۵٠ سی سی کافیه ولی تا حد ٢۵٠ ممکنه ) حل می کنیم، میگذاریم توی دمای اتاق خنک بشه. نه حدی که خودش رو بگیره ولی نباید داغ باشه. وقتی ژله ولرم بود،‌خامه رو با مواد مخلوط می کنیم و ژله رو اضافه می کنیم. مخلوط رو روی بیسکویت ها،‌ توی قالب می ریزیم و رویش رو صاف می کنیم. (ممکن است مقداری میوه ورقه شده روی دیواره قالب بگذاریم و بعد مایه رو بریزیم. من این کار رو نکردم).

     

    و اگر می خواهید روی رو میوه خرد شده بچینید این زمان زمان مناسبی ه. ظرف رو به یخچال برمی گردونیم تا حداقل ۴ ساعت بمونه

    من چون پوآن دستور فرموده بودند این دفعه روی کیک قرمز باشه،‌ بعد از ۶-٧ ساعت که کاملاً بسته شده بود،‌ یه بسته ژله توت فرنگی به روشی که روی بسته توضیح داده آماده کردم و مایع رو روی کیک ریختم و چند ساعت دیگه توی یخچال گذاشتم تا ژله رویی هم خودش رو بگیره. دقت کنید که ژله رو به یک باره روی کیک نریزید که یه جا رو سوراخ کنه،‌ به آرومی ریزید. و همین طور ژله خیلی گرم نباشه. می تونید توت فرنگی یخ زده،‌ یا توت فرنگی تازه برای داخل ژله استفاده کنید. اگر از توت فرنگی یخ زده استفاده می کنید برای باز شدن یخش توی میکرو بگذارید،‌ وقتی یخ آن باز شد، مقداری آب خواهد انداخت. که می تونید از این آب به عنوان آب سردی که ژله رو تویش حل می کنید استفاده کنید. توت فرنگی تازه ممکنه کمی سفت تر باشه،‌و گرنه با توت فرنگی تازه هم میشه.

     

    **: من چون بعداً‌ تصمیم گرفتم ژله قرمز بریزم روی کیک، توت فرنگی ها رو دیر گذاشتم و برای همین از جاشون تکون خوردند. اگه اون موقعی که نوشتم بذارین این جوری نمیشه.

     منبع :تنبل خونه شاعباسی

    + نوشته شده در دوشنبه سوم خرداد 1389ساعت توسط میترا |

    تیرامیسو

    مواد لازم:

    قهوه رقیق شده 150 میلی لیتر
    تخم مرغ (زرده) 2 عدد
    شکر 3/2 پیمانه
    پنیر خامه ای یا (ریکوتا) 450 گرم
    خامه فرم گرفته 450 گرم
    وانیل 4/1 قاشق
    پودر شکلات به میزان لازم
    لیدی فینگر به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    قهوه را در ظرفی ریخته، زرده تخم مرغ و شکر را در ظرف دیگر بریزید و با همزن می زنیم. سپس پنیر خامه ای را به مواد افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید. مواد را داخل خامه زده شده ریخته و با یک قاشق فلزی مخلوط کنید. دقت کنید تا مخلوط مواد پف خود را از دست ندهد نیمی از بیسکویت های لیدی فینگر را داخل قهوه بریزید در ته ظرف مناسب به طور مرتب بچینید. نیمی از کرم را روی بیسکویتها بریزید. بقیه مواد را نیز به همین ترتیب در ظرف ریخته و در مرحله آخر پودر کاکائو را روی مواد الک کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید

    + نوشته شده در چهارشنبه پانزدهم اردیبهشت 1389ساعت توسط میترا |

    شیرینی کرم کیک میوه ای

    مواد لازم:

    کیک اسفنجی 3 تخم مرغی 1 عدد (در ابعاد 23 سانتی متری
    کمپوت زرد آلو 2 قوطی
    آب میوه برای مرطوب کردن 3 قاشق سوپخوری
    پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری
    شکر 6 قاشق سوپخوری
    نعنا چند برگ برای تزیین
    خامه فرم گرفته شده 350 گرم

    طرز تهیه:

    کیک اسفنجی را در ظرف مناسبی قرار داده با 3 قاشق سوپخوری شیره کمپوت مرطوب کنید دور کیک را با فریم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. کمپوت آماده را به همراه سینی از شیره آن به شکل پوره در آورید نیمی دیگر از شیره را در ظرفی ریخته پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و بعد از 5 دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا رقیق شود خامه نسبتا" فرم گرفته را با نیمی از پوره میوه و 3/2 ژلاتین رقیق شده مخلوط کرده روی کیک بریزید. باقیمانده ژلاتین را به همراه باقیمانده پوره مخلوط کنید و روی لایه قبلی پهن کنید. کرم کیک را داخل یخچال قرار داده تا کاملا" فرم بگیرد این کرم کیک را می توانید به صورت قالبی استفاده نموده و یا در صورت دلخواه به ابعاد کوچک برش دهید برای برش از چاقوی داغ (داخل آب جوش قرار دهید) استفاده نمایید

    گلریز کاوه

    + نوشته شده در چهارشنبه پانزدهم اردیبهشت 1389ساعت توسط میترا |

    دسر بيسكويت نسكافه

    مواد لازم:

    بيسكويت ساده 12 عدد
    پنير خامه اي 250 گرم
    شير نصف پيمانه
    كره 20 گرم
    قهوه 1 قاشق غذاخوري
    خامه 250 گرم
    پودر مكمل كاكائو به ميزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا بيسكويتها را داخل مخلوط كن ريخته سپس پنير خامه اي را همزمان با كره آب شده و قهوه سياه مخلوط كرده و اجازه مي دهيم 2 الي 3 دقيقه كاملا" ميكس شود. سپس مايع بدست آمده را در ظرف مورد نظر ريخته و بقيه بيسكويت ها را با نرم كردن درون مايع قهوه سياه باقي مانده به صورت مرحله مرحله در لا به لاي مايع مخلوط كرده و روي آن را با خامه و پودر كاكائو تزيين مي كنيم. اين دسر پس از آماده شدن بايد در حدود 1 الي 2 ساعت در يخچال نگهداري شود

    + نوشته شده در چهارشنبه پانزدهم اردیبهشت 1389ساعت توسط میترا |

    کرم کیک میوه ای

    مواد لازم:

    کیک اسفنجی 3 تخم مرغی 1 عدد
    کمپوت زرد آلو 2 قوطی
    آبمیوه برای مرطوب کردن 3 قاشق سوپخوری
    پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری
    شکر 6 قاشق سوپخوری
    نعنای تازه چند شاخه برای تزیین
    خامه فرم گرفته 350 گرم

    طرز تهیه:

    کیک اسفنجی را در یک قالب چهارگوش 23 سانتی متری تهیه کنید بعد از پخت از قالب جدا کرده و مجددا" داخل قالب کمربندی قرار دهید. سطح روی کیک را با آبمیوه مرطوب کرده و کنار بگذارید. کمپوت زردآلو را از شیره آن جدا کرده هسته های زرد آلو را نیز جدا و یک دوم از شیره را داخل ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید. روی بخار آب قرار دهید (بن ماری) تا رقیق شود. باقیمانده شیره و زرد آلوها را داخل دستگاه غذاساز بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و به مدت 3 ثانیه بزنید تا به شکل پوره در آید سپس ژلاتین رقیق شده را به آن اضافه کنید.
    نیمی از این مواد را داخل خامه فرم گرفته بریزید و بعد از مخلوط شدن مواد را روی کیک اسفنجی مرطوب شده پهن کنید و سطح روی آن را کاملا" صاف کنید. باقیمانده پوره میوه را روی مواد خامه ای ریخته و بعد از صاف کردن داخل یخچال قرار دهید تا کاملا" فرم گرفته و سفت شود. سپس از قالب جدا کرده برش دهید. سطح روی آن را به صورت دلخواه با خامه و برگ نعنای تازه تزیین نمایید. در صورت تمایل می توانید به جای کمپوت زرد آلو از هر نوع کمپوت استفاده کنید. بنابراین در تمام فصول می توانید از این کرم کیک مطابق ذائقه خود استفاده کنید.
    نکته: برای تهیه این کرم کیک می توان هم از میوه تازه و هم کمپوت شده استفاده کرد

    گلریز کاوه

    + نوشته شده در چهارشنبه پانزدهم اردیبهشت 1389ساعت توسط میترا |

    چیز کیک پرتقال

    مواد لازم:

    پودرِ بیسکویتوانیلی دو پیمانه
    شکرِ قهوه­ای یک­سوم پیمانه
    کره­ی ذوب­شده   100 گرم
    موادچیزکیک:  
    آبِ پرتقال شیرین یک پیمانه
    شکر  یک پیمانه
    خامه­ی معمولی  یک پیمانه
    پنیرِ خامه­ای    یک پیمانه
    نشاسته­ی ذرت سه قاشق سوپخوری
    تخم­مرغ پنج عدد
    کاغذ آلومینیومی به اندازه لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا کف و اطراف یک قالب کمربندی 200 سانتی­متر را با آلومینیوم پوشش دهید. سپس بیسکویتِ پودرشده را با شکر قهوه­ای و کره­ی ذوب­شده مخلوط کرده، کف قالب پرس نموده و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بیسکویت و کره خودش را بگیرد. بعد برای تهیه مواد چیزکیک داخل کاسه­ای پنیرخامه­ای، خامه و شکر را با همزن برقی زده و سپس تخم­مرغ را دانه­دانه به آن اضافه کنید. در این مرحله، آبِ پرتقال و نشاسته­ی ذرت را کم­کم بیفزایید و همزن را کنار بگذارید. مواد چیزکیک را به آرامی روی بیسکویت­ها ریخته و بگذارید به­مدت 60 دقیقه در فر با دمای 180 درجه­ی سانتی­گراد بپزید. بعد از پخت چیزکیک را به آرامی از فر بیرون آورده و در یخچال قرار داده به مدت 7 تا 8 ساعت قرار دهید و بعد مصرف کنید

    + نوشته شده در یکشنبه بیست و نهم فروردین 1389ساعت توسط میترا |

    کرم کاستارد

    مواد لازم:

    رد ذرت 80 گرم- پودر کاسترد 20 گرم- شکر 200 گرم - وانیل 4/1 قاشق چایخوری- کره 30 گرم- شیر 1 لیتر

    طرز تهیه:

    آرد ذرت ، پودر کاسترد، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و 4/1 پیمانه از شیر را با آن مخلوط کرده و باقیماندة شیر را می جوشانیم و بعد از جوشیدن شیر ، این شیر داغ را به مخلوط اضافه کرده و مجدداً روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم می زنیم تا کرم غلیظ شود بعد از غلیظ شدن کره را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
    در صورت تمایل می توانید برای تغییر مزه به طعمهای مختلف قهوه یا پودر کاکائو هم به این کرم اضافه کنید ولی باید به این نکته توجه داشته باشید که زمان اضافه کردن این پودرها در همان مراحل اولیه کار باید باشد

    + نوشته شده در سه شنبه هفدهم فروردین 1389ساعت توسط میترا |

    چیز کیک لیمو

    مواد لازم:

    بیسکویت پودر شده 2 پیمانه
    کره ذوب شده 75 گرم
    پنیر خامه ای 650 گرم
    شکر 250 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    خامه 150 گرم
    آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
    آب لیمو ترش 8/1 پیمانه
    لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
    وانیل 8/1 قاشق چایخوری
    مواد لازم برای رویه چیز کیک
    خامه 50 گرم
    کره 25 گرم
    پودر شکر 2/1 پیمانه
    آب لیمو ترش 3 قاشق سوپخوری
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    ژله لیمو نصف بسته یا 50 گرم

    طرز تهیه:

    ابتدا کف یک قالب کمربندی به قطر 23 سانت را با کاغذ روغنی بپوشانید. بیسکوئیت پودر شده را با کره ذوب شده مخلوط کرده و کف قالب پرس کنید. پنیر خامه ای و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو را در یک کاسه ریخته به مدت 3 دقیقه بزنید سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را 1 دقیقه بزنید. آرد ذرت و خامه و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر با همزن بزنید. مواد را داخل قالب ریخته در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد یا شماره 4 و 160 درجه فرهای برقی به مدت 50 دقیقه قرار دهید. سپس فر را خاموش کنید و اجازه دهید داخل فر که در آن را باز کرده اید خنک شود و مطلقا" به آن دست نزنید پس از خنک شدن به آرامی آن را خارج کرده و در یخچال به مدت 4 ساعت قرار دهید سپس مواد رویه را روی آن بریزید (با قاشق) و مجددا" در یخچال قرار دهید.
    برای تهیه مواد رویه کافی است تمامی مواد را با هم مخلوط کرده با مفتول دستی بزنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد یکدست و صاف شوند دقت کنید مواد جوش نخورد و بعد با قاشق کم کم روی چیز کیک بریزید

    + نوشته شده در یکشنبه هجدهم بهمن 1388ساعت توسط میترا |

    شارلوت زرد الو

    مواد لازم:

    بیسکویت لیدی فینگر به میزان لازم- شیر 650 میلی لیتر - وانیل 4/1 قاشق چایخوری- دارچین 1 قطعة 7 سانتیمتری- زردة تخم مرغ 6 عدد- شکر 160 گرم- پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری-خامة ساده 180 گرم- زردآلوی رسیده (یا کمپوت زردآلو) 500 گرم- بادام بوداده و خرد کرده 70 گرم

    طرز تهیه:

    در ظرف مناسبی شیر، وانیل و ساقة دارچین را مخلوط کنید و روی اجاق بگذاریدو بجوشانید. سپس شیر را در صافی بریزید. ساقة دارچین را جدا کنید و آن را کنار بگذارید. زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط نمائید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و رنگ آن روشن گردد. آن گاه شیر را بتدریج به آن بیفزائیدو مایة به دست آمده را روی اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا کمی غلیظ شود اما دقت کنید که کرم نجوشد. حالا ظرف را از روی اجاق برداریدو و روی آن را نایلون بکشید تا رویه نبندد. اینک ژلاتین را روی یک چهارم پیمانه آب سرد بریزید و به روش بن ماری (روی بخار آب جوش) حل کنید. اکنون ژلاتین حل شده را به کرم افزوده و مخلوط کنید. و بگذارید کرم کاملاً خنک شود حالا خامه را به کرم بیفزائید و صبر کنید تا کمی غلیظ شود. آن گاه قالب یک لیتری شارلوت را با نایلون محافظ بپوشانید و بیسکویت های لیدی فینگر را کف و اطراف قالب بچینید. اکنون مقداری از کرم را روی لیدی فینگر بریزید و با زردآلوی هسته گرفته و خرد کرده بپوشانید بعد مقداری بادام روی زردآلوها بپاشید و باز هم قدری کرم روی آن بریزید . اینک روی کرم را با لیدی فینگر بپوشانید و به همین ترتیب ادامه دهید تا قالب، از کرم، میوه بادام و لیدی فینگر پر شود. حالا روی قالب را بپوشانید و به مدت یک شب در یخچال نگه دارید تا شارلوت آمادة مصرف شود. در صورت دلخواه می توانید رو و اطراف شارلوت را با خامة فرم گرفته میوه و بادام پرک تزئین کنید.

    + نوشته شده در دوشنبه بیست و پنجم آبان 1388ساعت توسط میترا |

    خرما با مارسیپان

     

    مواد لازم :
    خرماي سياه            
    10 عدد درشت
    خمير بادامي (مارسيپان)
    60 گرم
    مغز بادام برشته­
    10 عدد

    طرز تهیه:

    خرماها را از طول شكاف دهید و هسته آن را درآورید. خمير بادامی (مارسیپان) را به 10 قسمت کنید.
    خمیر مارسیپان را اندكي در دست حالت دهید و داخل خرماها را با آن پُر كنيد. يك مغز بادام برشته­ شده روي خمير بگذارید و كمی روی آن فشار دهيد تا به خمیر و خرما بچسبد.
    سپس خرماهاي شكم ­پُر را درون كپسول شكلات بگذارید و در ديس بچينيد. اين خرما را مي­توانيد تا يك ماه در ظرف دردار و داخل يخچال نگه داريد. اين خرما براي پذيرايي در مجالس و سفره­ هاي مذهبي يا در كنار چاي عصرانه بسيار مناسب است.

    مي­توانيد خمير مارسيپان را  به صورت آماده از فروشگاه­هاي لوازم قنادي تهیه کنید يا در منزل تهیه کنید. براي تهيه این خمیر در منزل، 125 گرم بادام سفيد آسياب­شده، 125 گرم پودر شکر، یک­دوم قاشق چايخوري آب­ليموي تازه و یک قاشق سوپ خوري سفيده تخم­ مرغ را با هم در مخلوط ­كن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس خمير را از دستگاه جدا کنید و روي سطحي كه 100 گرم پودر شکر روی آن پاشيده­ايد، ورز دهيد تا نرم و يك دست شود و پودر شکر جذب خمير شود.

    + نوشته شده در چهارشنبه یکم مهر 1388ساعت توسط میترا |

    شارلوت زرد الو

    مواد لازم:

    بیسکویت لیدی فینگر به میزان لازم- شیر 650 میلی لیتر - وانیل 4/1 قاشق چایخوری- دارچین 1 قطعة 7 سانتیمتری- زردة تخم مرغ 6 عدد- شکر 160 گرم- پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری-خامة ساده 180 گرم- زردآلوی رسیده (یا کمپوت زردآلو) 500 گرم- بادام بوداده و خرد کرده 70 گرم

    طرز تهیه:

    در ظرف مناسبی شیر، وانیل و ساقة دارچین را مخلوط کنید و روی اجاق بگذاریدو بجوشانید. سپس شیر را در صافی بریزید. ساقة دارچین را جدا کنید و آن را کنار بگذارید. زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط نمائید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و رنگ آن روشن گردد. آن گاه شیر را بتدریج به آن بیفزائیدو مایة به دست آمده را روی اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا کمی غلیظ شود اما دقت کنید که کرم نجوشد. حالا ظرف را از روی اجاق برداریدو و روی آنن ایلون بکشید تا رویه نبندد. اینک ژلاتین را روی یک چهارم پیمانه آب سرد بپاشید و به روش بن ماری (روی بخار آب جوش) حل کنید. اکنون ژلاتین حل شده را به کرم افزوده و مخلوط کنید. و بگذارید کرم کاملاً خنک شود حالا خامه را به کرم بیفزائید و صبر کنید تا کمی غلیظ شود. آن گاه قالب یک لیتری شارلوت را با نایلون محافظ بپوشانید و بیسکویت های لیدی فینگر را کف و اطراف قالب بچینید. اکنون مقداری از کرم را روی لیدی فینگر بریزید و با زردآلوی هسته گرفته و خرد کرده بپوشانید بعد مقداری بادام روی زردآلوها بپاشید و باز هم قدری کرم روی آن بریزید . اینک روی کرم را با لیدی فینگر بپوشانید و به همین ترتیب ادامه دهید تا قالب، از کرم، میوه بادام و لیدی فینگر پر شود. حالا روی قالب را بپوشانید و به مدت یک شب در یخچال نگه دارید تا شارلوت آمادة مصرف شود. در صورت دلخواه می توانید رو و اطراف شارلوت را با خامة فرم گرفته میوه و بادام پرک تزئین کنید

    + نوشته شده در چهارشنبه بیست و یکم مرداد 1388ساعت توسط میترا |

    کرم کارامل

    مواد لازم برای کارامل:

    شکر              دو سوم پيمانه (150 گرم)
    آب                نصف پيمانه (125 ميلي ليتر)
    آب ليموترش    1 قاشق چايخوري

    مواد لازم براي کرم:
    شکر                                نصف پيمانه (110 گرم)
    تخم مرغ                           6 عدد متوسط
    شير                                1 ليتر
    خامه                               150 گرم
    آب ليموترش                      1 قاشق سوپخوري
    پوست ليمو ترش رنده شده   1 قاشق چايخوري
    وانيل                               يک هشتم قاشق چايخوري

    طرز تهیه:

    ابتدا براي تهيه کرم کارامل بهتر است ابتدا کارامل را آماده نماييد. براي اين کار، آب، شکر و آب ليموترش را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت مستقيم قرار دهيد. در اين مرحله به هيچ وجه از قاشق استفاده نکنيد. اين مواد بايد آنقدر بجوشند تا آب آن کاملاً تبخير شود و شکر شروع به کارامل شدن کند. رنگ کرم  کارامل بستگي به رنگ کارامل شما دارد بنابراين مواظب باشيد تا کارامل شما نه خيلي کم رنگ و نه خيلي تيره باشد. بيش از حد تيره شدن کارامل، طعم آن را تلخ مي کند.
    بعد از اينکه مخلوط به رنگ عسلي خوش رنگ درآمد، آن را داخل قالبي به قطر 20 سانتيمتر  بريزيد يا مي توانيد مخلوط را بين 8 تا 10 عدد قالب کرم کارامل يک نفره تقسيم کنيد و اجازه دهيد تا کاملاً خنک و سفت و آبنباتي شکل شود. بهتر است قالب مخصوص کرم کارامل از جنس آلومينيوم يا استيل باشد. حتماً دقت کنيد که کف آن يک تکه باشد و هيچ درزي نداشته باشد. همچنين بهتر است قالبي که استفاده مي کنيد ساده باشد و قالب هاي طرح دار را انتخاب نکنيد.
    پس از اين مرحله، شير را با پوست ليموترش  رنده شده روي حرارت قرار دهيد تا شير جوش بيايد. خامه و تخم مرغ ها را با شکر، وانيل و آب ليموترش در ظرفي بريزيد و آن را با همزن دستي بزنيد. سپس شير داغ را به اين مخلوط اضافه نماييد و مايه آماده شده را از صافي رد کنيد تا هيچ لخته اي داخل کرم نباشد. در تهيه کرم کارامل حتماً از آب ليموترش و پوست ليموترش رنده شده استفاده کنيد، چون باعث از بين رفتن بوي زُخم و نامطبوع تخم مرغ مي شود.
    مخلوط شير را داخل قالب محتوي کارامل سرد شده بريزيد. قالب را داخل يک ظرف با مقداري آب که تا نيمه ارتفاع قالب بيايد قرار دهيد و به روش بن ماري دو ساعت در فري با حرارت 180 درجه سانتيگراد  يا 360 درجه فارنهايت يا شماره 4 گاز قرار دهيد. مراقب باشيد آب به داخل قالب نفوذ نکند. براي اطمينان از پخت کامل کرم کارامل، مي توانيد از يک خلال چوبي استفاده کنيد. خلال را داخل کرم فرو کنيد؛ در صورتي که از مواد به آن نچسبيد کرم شما آماده است.
    بعد از اين مدت، قالب از فر بيرون آوريد و پس از خنک شدن، کرم کارامل را يک شب داخل يخچال نگه داريد.
    سپس با يک کارد کرم را از قالب جدا نماييد. کرم کارامل را در ظرف مورد نظر برگردانيد و سرو کنيد

    + نوشته شده در سه شنبه ششم مرداد 1388ساعت توسط میترا |

    کرم هلو

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ           
    4 عدد
    شکر
    200 گرم ( 1 پيمانه)
    وانيل               
    يک هشتم قاشق چايخوري
    شير داغ
    500 گرم (2 پيمانه)
    هلوي رسيده
    5 عدد
    پودر ژلاتين                       
    1 قاشق سوپخوري پُر و 1 قاشق چايخوري
    آب سرد 
    5 قاشق سوپخوري

    طرز تهیه:

    زرده هاي تخم مرغ را با شکر و وانيل بزنيد تا کاملاً غليظ و کشدار شوند. سپس اين مايه را به شير داغ بيفزاييد و چند دقيقه روي حرارت ملايم هم بزنيد تا کمي غليظ شود. سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد کمي مواد خنک شوند.
     در اين مرحله، هلوي رسيده را رنده کنيد و به مخلوط بيفزاييد و مخلوط کنيد.
    پودر ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و به روش بَن ماري (حرارت غيرمستقيم) حل کنيد و به مايه بالا اضافه کنيد.
    مخلوط همه مواد را داخل قالب مناسبي که گنجايش مواد را داشته باشد ريخته و حداقل 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا کرم خودش را بگيرد.
    پس از اينکه کرم بست، آن را در ظرف مورد نظر برگردانيد و با خامه و برش هاي هلو تزيين کنيد. در صورت دلخواه، مي توانيد از کمپوت هلو به جاي هلوي تازه استفاده کنيد. در اين صورت بايد از مقدار شکر قدري کم کنيد

    + نوشته شده در سه شنبه ششم مرداد 1388ساعت توسط میترا |

    کرم موکا

     

     

    مواد لازم:

     

    پودر نسکافه 1 قاشق سوپخوری- شیر 2 پیمانه (500 میلی لیتر)- شکر 3/1 پیمانه (70 گرم)- شکلات سیاه خرد شده200 گرم- زرده تخم مرغ 6 عدد- خامه 200 گرم - وانیل 8/1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا یک عدد سینی به همراه 8 عدد قالب رمکین (Ramekin) آماده نمایید.قهوه و شکر و شیر را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا شیر گرم شود بعد شکلات را اضافه کنید تا زمانی که شکلات آب شود در نهایت خامه و وانیل را اضافه کرده از روی حرارت بردارید. زرده ها را به مدت 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملاً سبک شود بعد به مواد فوق اضافه کرده و بعد داخل قالب ها ریخته در فر از قبل گرم شده با درجه 175 درجه سانتیگراد به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار دهید روی ظرف ها را حتماً با فویل بپوشانید برای امتحان می توانید از یک خلال چوبی استفاده کنید اگر چیزی به خلال نچسبید کرم شما آماده می باشد سپس از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن داخل یخچال قرار دهید

    + نوشته شده در شنبه ششم تیر 1388ساعت توسط میترا |

    پلمبیر

     

    مواد لازم:

    خامه                    400 گرم
    شکر                    150 گرم
    آناناس خرد شده   200 گرم
    آب کمپوت آناناس    80 میلی لیتر
    تخم مرغ               4 عدد
    گردوی خرد شده    50 گرم
    خلال پسته           50 گرم
    اسانس آناناس       3 قطره
    پوست لیموترش رنده شده  1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
    زرده ها را با 50 گرم از شکر در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
     آب کمپوت آناناس را گرم کنید و به شکر و زرده اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید(روش بن¬ماری) و شروع به هم زدن کنید تا زرده ها کاملاً سبک شوند.
     بعد اسانس آناناس و پوست لیموی رنده شده را نیز اضافه کنید.
    سفیده ها را جداگانه در یک ظرف تمیز بریزید و با همزن بزنید. بعد از اینکه سفیده فرم گرفت 50 گرم از شکر را کم کم به آن اضافه کنید.
    خامه را هم با 50 گرم باقیمانده شکر بزنید تا فرم بگیرد و در آخر، مخلوط زرده، سفیده و خامه را با هم ترکیب کنید. دقت کنید که به صورت دورانی و با لیسک (قاشق مخصوص) آنها را مخلوط کنید.
    در این مرحله، آناناس خرد شده، گردوی خرد شده و خلال پسته را اضافه کنید. کف یک قالب لوف* با اندازه 23 در 12 سانتیمتر را با یک نایلون کاملاً بپوشانید و پلمبیر را داخل آن بریزید.
    قالب پلمبیر را یک روز داخل فریزر قرار دهید.
    با این مقدار مواد برای 10 تا 12 نفر دسر تهیه می شود.

    نکته1: پلمبیر به سه حالت تهیه می شود؛ بعضی به تنهایی با زرده، بعضی به تنهایی با سفیده و بعضی با مخلوط زرده و سفیده آن را درست می کنند. در صورتی که به تنهایی از سفیده استفاده می شود شکر و آب آناناس را پنج دقیقه بجوشانید تا شربت غلیظی درست شود و بعد از اینکه سفیده ها را زدید با همزن شربت داغ را کم کم به آن اضافه کنید.
    نکته2: در صورتی که زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده را جداگانه با همزن بزنید، این روش باعث می شود که پلمبیر شما قدری لطیف تر و پف دار شود و در عین حال خیلی زودتر آب می شود. بنابراین اگر خواستید که پلمبیر شما دیرتر آب شود می¬توانید زرده و سفیده را با هم (تخم مرغ کامل) را با همزن بزنید و می توانید این عمل را به صورت غیر مستقیم (بن ماری) انجام دهید.

    *قالب لوف قالبی به شکل مستطیل با ارتفاع 10تا 12 سانت است که در اندازه های مختلف وجود دارد.

     

    + نوشته شده در دوشنبه بیست و پنجم خرداد 1388ساعت توسط میترا |

    کرم کارامل

     

    مواد لازم:

    شکر              دو سوم پيمانه (150 گرم)
    آب                نصف پيمانه (125 ميلي ليتر)
    آب ليموترش    1 قاشق چايخوري

    مواد لازم براي کرم:
    شکر                                نصف پيمانه (110 گرم)
    تخم مرغ                           6 عدد متوسط
    شير                                1 ليتر
    خامه                               150 گرم
    آب ليموترش                      1 قاشق سوپخوري
    پوست ليمو ترش رنده شده   1 قاشق چايخوري
    وانيل                               يک هشتم قاشق چايخوري

    طرز تهیه:

    ابتدا براي تهيه کرم کارامل بهتر است ابتدا کارامل را آماده نماييد. براي اين کار، آب، شکر و آب ليموترش را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت مستقيم قرار دهيد. در اين مرحله به هيچ وجه از قاشق استفاده نکنيد. اين مواد بايد آنقدر بجوشند تا آب آن کاملاً تبخير شود و شکر شروع به کارامل شدن کند. رنگ کرم  کارامل بستگي به رنگ کارامل شما دارد بنابراين مواظب باشيد تا کارامل شما نه خيلي کم رنگ و نه خيلي تيره باشد. بيش از حد تيره شدن کارامل، طعم آن را تلخ مي کند.
    بعد از اينکه مخلوط به رنگ عسلي خوش رنگ درآمد، آن را داخل قالبي به قطر 20 سانتيمتر  بريزيد يا مي توانيد مخلوط را بين 8 تا 10 عدد قالب کرم کارامل يک نفره تقسيم کنيد و اجازه دهيد تا کاملاً خنک و سفت و آبنباتي شکل شود. بهتر است قالب مخصوص کرم کارامل از جنس آلومينيوم يا استيل باشد. حتماً دقت کنيد که کف آن يک تکه باشد و هيچ درزي نداشته باشد. همچنين بهتر است قالبي که استفاده مي کنيد ساده باشد و قالب هاي طرح دار را انتخاب نکنيد.
    پس از اين مرحله، شير را با پوست ليموترش  رنده شده روي حرارت قرار دهيد تا شير جوش بيايد. خامه و تخم مرغ ها را با شکر، وانيل و آب ليموترش در ظرفي بريزيد و آن را با همزن دستي بزنيد. سپس شير داغ را به اين مخلوط اضافه نماييد و مايه آماده شده را از صافي رد کنيد تا هيچ لخته اي داخل کرم نباشد. در تهيه کرم کارامل حتماً از آب ليموترش و پوست ليموترش رنده شده استفاده کنيد، چون باعث از بين رفتن بوي زُخم و نامطبوع تخم مرغ مي شود.
    مخلوط شير را داخل قالب محتوي کارامل سرد شده بريزيد. قالب را داخل يک ظرف با مقداري آب که تا نيمه ارتفاع قالب بيايد قرار دهيد و به روش بن ماري دو ساعت در فري با حرارت 180 درجه سانتيگراد  يا 360 درجه فارنهايت يا شماره 4 گاز قرار دهيد. مراقب باشيد آب به داخل قالب نفوذ نکند. براي اطمينان از پخت کامل کرم کارامل، مي توانيد از يک خلال چوبي استفاده کنيد. خلال را داخل کرم فرو کنيد؛ در صورتي که از مواد به آن نچسبيد کرم شما آماده است.
    بعد از اين مدت، قالب از فر بيرون آوريد و پس از خنک شدن، کرم کارامل را يک شب داخل يخچال نگه داريد.
    سپس با يک کارد کرم را از قالب جدا نماييد. کرم کارامل را در ظرف مورد نظر برگردانيد و سرو کنيد.

    + نوشته شده در دوشنبه بیست و پنجم خرداد 1388ساعت توسط میترا |

    کیک بستنی بیسکوئیتی

    مواد لازم:

    بیسکویت کرم دار شکلاتی 30 عدد
    بستنی توت فرنگی 2 لیوان
    بستنی شکلاتی 2 لیوان
    خامه شیرین شده 2 لیوان

    طرز تهیه:

    ابتدا درون قالب یک لایۀ پلاستیک پهن می کنیم و سپس بیسکویتها را تک تک روی دیواره قالب قرار می دهیم. با قیماندۀ بیسکویتها را خرد کرده و سپس نیمی از آنها را کف قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم تا یک لایۀ بیسکویتی حاصل شود. سپس بستنی توت فرنگی را ریخته و پس از آن نیمی از خامه را می ریزیم. باقیماندۀ بیسکویتها را در مرحلۀ بعد روی خامه ریخته تا یک لایۀ بیسکویتی در وسط کیک بستنی حاصل شود. روی بیسکویتها به ترتیب بستنی شکلاتی و خامۀ باقیمانده را می ریزیم و به مدت حداقل 4 ساعت درون فریزر قرار می دهیم.
    در پایان با استفاده از آناناس و مربای توت فرنگی آن را تزئین می کنیم

    + نوشته شده در دوشنبه چهاردهم اردیبهشت 1388ساعت توسط میترا |

    شارلوت شکلاتی

     

    مواد لازم:

    نان رولت اسفنجي 2 عدد
    پودر ژلاتين 1 قاشق سوپخوري و يک قاشق چايخوري
    آب سرد  يک سوم پيمانه
    پودر کاکائو    يک چهارم پيمانه (3 قاشق سوپخوري)
    کره    3 قاشق سوپخوري (60 گرم)
    آب ولرم يک دوم پيمانه (125 ميلي ليتر)
    تخم مرغ  4 عدد  
    شکر    يک دوم پيمانه ( 110 گرم)
    وانيل   يک دوم قاشق چايخوري
    کِرم تارتار   يک دوم قاشق چايخوري
    شکر    يک چهارم پيمانه ( 55 گرم) براي سفيده ها
    خامه فرم گرفته   2 پيمانه (400 گرم)
    مارمالاد توت فرنگي به ميزان لازم
    پَرَک بادام برشته به ميزان لازم

    طرز تهیه:

    درون يک قالب کمربندي  به قطر 25 سانت را کاغذ بيندازيد و چرب کنيد. رولت هاي اسفنجي را با مارمالاد توت فرنگي رول کنيد. البته نوع مارمالاد به دلخواه است، ولي بهتر است قرمز باشد. براي اينکه مارمالاد را راحت روي نان رولت بماليد، بهتر است آن را روي بخار آب گرم کنيد.
    سپس به کمک چاقوي ارّه اي، رولت ها را برش هاي يکدست بزنيد. سپس کف و اطراف قالب را با برش هاي  رولت مارمالادي بپوشانيد. قالب آماده را کنار بگذاريد.
    پودر ژلاتين را در آب سرد حل کنيد و روي حرارت غيرمستقيم بگذاريد تا کاملاً رقيق شود.
    سپس پودر کاکائو را همراه کره روي حرارت ملايم بگذاريد تا کره آب شود. سپس يک دوم پيمانه آب ولرم را به اين مخلوط بيفزاييد و مرتب آن را هم بزنيد تا کاملاً با هم مخلوط شوند. وقتي جوش آمد، ژلاتين حل شده را بيفزاييد و مخلوط کنيد. مايه آماده را کنار بگذاريد تا خنک شود.
    زرده هاي تخم مرغ را با يک دوم پيمانه شکر و وانيل آن قدر بزنيد تا کِرِم رنگ شود و به تدريج مايه شکلاتي را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.
    سفيده تخم مرغ را نيز با همزن بزنيد. سپس کرم تارتار و يک چهارم پيمانه شکر را به آن بيفزاييد تا حدي که از ظرف نريزد.
    خامه را هم جداگانه بزنيد تا فُرم بگيرد. سپس خامه و سفيده را با هم مخلوط کنيد و مايه شکلاتي را به اين دو مواد بيفزاييد. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنيد و نيمي از مايه را روي رولت هاي چيده شده در قالب بريزيد و روي آن را با پَرَک هاي بادام تُست شده  بپاشيد و روي بادام ها را لايه اي از برش هاي رولت بچينيد. براي برشته کردن پَرَک بادام، مي توانيد آن را درون فر يا داخل قابلمه  روي اجاق گاز، بدون روغن تفت دهيد تا برشته شود. در ادامه، بقيه مايه را روي رولت ها بريزيد.
    در آخر، روي مايه را برش هاي نان  رولت را بچينيد. اين دسر بايد 8 ساعت در يخچال بماند تا ببندد و خودش را بگيرد. سپس قبل از مصرف قالب را برگردانيد و کمربند قالب را باز کنيد و دسر را از قالب جدا کنيد.
    مي توانيد اين دسر را با خامه فرم گرفته تزيين کنيد

    ماهنامه سراشپز

    + نوشته شده در شنبه دوازدهم اردیبهشت 1388ساعت توسط میترا |

    دسر طالبی

    مواد لازم:

    طالبی پوره شده 2 پیمانه
    شکر 3/1 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
    پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری + 2/1 قاشق چایخوری
    آب سرد 3/1 پیمانه
    خامه یک پیمانه 250 گرم
    وانیل خالص 8/1 قاشق چایخوری یا ( وانیل شوکر) 4/1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    شکر را به طالبی پوره شده اضافه هم بزنید یا بلندر نمائید. لاتین را با آب سرد مخلوط نموده روی بخار آب جوش یا به روش ( بن مساوی ) بصورت محلول درآورید سپس به مایه فوق اضافه هم بزنید. خامه و وانیل را با ویسک ( مفتول ) هم بزنید تا صاف و یکدست شود. تمام مواد فوق را با هم مخلوط نمائید و در قالب چرب شده مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. پس از بستن بروی ظرف زیبایی برگردانید و یا میوه فصل و پودر پسته تزئین و سرو نمائید. در صورت دلخواه می توان با توپیهای طالبی و خربزه و هندوانه تزئین و سرو نمود. در صورت دلخواه می توان خربزه پوره شده را جایگزین طالب پوره شده نمود.

    + نوشته شده در سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت توسط میترا |

    موس البالو

    مواد لازم:

    شکر 2/1 ليوان – خامه 250 گرم – وانيل 3/1 قاشق چايخوری – آب 1 ليوان – آب آلبالو 1 ليوان

    طرز تهیه:

    شکر را با آب حل کرده آب آلبالو را اضافه مي کنيم سپس خامه و ژلاتين را اضافه کرده و در ظرف مورد نظر ريخته و بمدت 3 تا 4 ساعت داخل يخچال گذاشته تا دسر بسته شود 0

    + نوشته شده در سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت توسط میترا |

    موس البالو

    مواد لازم:

    شکر 2/1 ليوان – خامه 250 گرم – وانيل 3/1 قاشق چايخوری – آب 1 ليوان – آب آلبالو 1 ليوان

    طرز تهیه:

    شکر را با آب حل کرده آب آلبالو را اضافه مي کنيم سپس خامه و ژلاتين را اضافه کرده و در ظرف مورد نظر ريخته و بمدت 3 تا 4 ساعت داخل يخچال گذاشته تا دسر بسته شود 0

    + نوشته شده در سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت توسط میترا |

    دسر نارنگی

    مواد لازم:

    پودر ژلاتین 1 ق س + 1و 2/1 ق چ (5/13 گرم) آب نارنگی 4/1 پ خامه 1و4/1 پ (312 گ ) تخم مرغ 3 عدد شکر 4/3 پ ( 169 گ ) وانیل 8/1 ق چ رنده پوست نارنگی 1 ق س فیله نارنگی 3 ق س( خرد شده) پرتقال و گیلاس گلاسه شده به مقدار لازم میوه فصل به مقدار لازم


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در شنبه شانزدهم آذر 1387ساعت توسط میترا |

    کیک با کرم قهوه

    مواد لازم:

    کیک اسفنجی یک عدد شیر 160 میلی لیتر خامه کم چرب 300 گ شکر 40 گ ژلاتین 2 ق چ شکلات 50 گ پودر کاکائو 1 ق چ قهوه فوری 1 ق چ


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در شنبه شانزدهم آذر 1387ساعت توسط میترا |

    دسر کدو حلوایی

    مواد لازم:

    کدو حلوایی پخته شده 400 گرم شکر قهوه ای 50 گ آرد 100 گ آرد برنج 50 گ پودر قند 115 گ کره نرم115 گ تخم مرغ 2 عدد وانیل 8/1 ق چ جوز هندی 4/1 ق چ دارچین 2/1 ق چ پرک بادام 3 ق س ( یا گردو خردشده ) ق چ BP 1/2 ق چ


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در شنبه نهم آذر 1387ساعت توسط میترا |

    دسر میوه ای

    مواد لازم:

    كره 120 گرم
    آرد سفيد 220 گرم
    شير 3 قاشق چايخوري
    تخم مرغ 2 عدد
    شكر 100 گرم
    كرم پاتيسر به ميران لازم
    ميوه هاي دلخواه به ميران لازم
    پودر ژله يا عسل رقيق شده به ميران لازم
    پيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
    وانيل 4/1 قاشق چايخوري


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در یکشنبه دهم شهریور 1387ساعت توسط میترا |

    گلاسه موز و توت فرنگی

    مواد لازم:

    شیر 250 میلی لیتر
    خامه یا شیر نارگیل 50 میلی لیتر
    موز درشت 2 عدد
    توت فرنگی 200 گرم
    گیلاس بدون هسته و خرد شده 100 گرم
    بستنی وانیلی 4 اسکوب
    توت فرنگی 4 عدد


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در یکشنبه دهم شهریور 1387ساعت توسط میترا |

    مربای گل محمدی

    مواد لازم:

    شکر 800 گرم
    گل محمدی خشک 800 گرم
    جوهر لیمو یک قاشق چایخوری
    گلاب 2 قاشق غذاخوری
    آب به میزان لازم
    رنگ خوراکی قرمز 2 قطره


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در یکشنبه دهم شهریور 1387ساعت توسط میترا |

    مربای کدو حلوایی

    مواد لازم:

    كدو 1 كيلو
    شكر 1 كيلو
    آب 5/3 پيمانه
    آب آهك به مقدار لازم

     


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در یکشنبه دهم شهریور 1387ساعت توسط میترا |

    حلوای نارگیل

    مواد لازم:

    گلاب 2/1 پیمانه – شکر 2 پیمانه – شیر 1 پیمانه – پودر هل 1 قاشق چایخوری – پودر نارگیل 3 تا 4 پیمانه – زعفران آب شده 1 قاشق چایخوری


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در شنبه چهارم خرداد 1387ساعت توسط میترا |

    دسر انار

    دسر ژله‌اي انار

    مواد لازم:

    • آب  انار، 3 ليوان
    • ميوه انار، يك عدد متوسط
    • آرد سيب‌زميني، 100 گرم
    • شكر، 100 تا 200 گرم

    توضيح: ميزان شكر مورد نياز، بستگي به ترشي يا شيريني انار آبگيري شده دارد.

     

     
         
      
     

    ادامه مطلب
    + نوشته شده در چهارشنبه یکم خرداد 1387ساعت توسط میترا |

    شیک هلو

    مواد لازم:

    میوه کمپوت هلو ( بدون آب ) 225 گرم
    زرد آلو درشت ( خرد شده ) 3 عدد
    توت فرنگی ( پاک و خرد شده ) 400 گرم
    موز ( اسلایس و فریز شده ) 2 عدد
    شیر 150 میلی لیتر
    بستنی وانیلی 250 گرم
    یخ خرد شده 3/1 لیوان
    توت فرنگی ونی ( برای تزئین ) 4 عدد ( از هر کدام )


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در دوشنبه سی ام اردیبهشت 1387ساعت توسط میترا |

    کاکائو گلاسه

    مواد لازم:

    خامه 350 گرم
    شکر 3 قاشق غذاخوری
    وانیل 4/1 قاشق چایخوری
    شیر 750 گرم
    کاکائو 50 گرم
    بستنی وانیلی 250 گرم
    شکلات رنده شده یک قاشق غذاخوری


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در دوشنبه سی ام اردیبهشت 1387ساعت توسط میترا |

    دسر توت فرنگی

    مواد لازم:
    توت فرنگی =1 لیوان
    پودر ژله توت فرنگی =1بسته
    ماست خامه ای =2 لیوان 
    آب جوش=1 فنجان

    ادامه مطلب
    + نوشته شده در یکشنبه بیست و دوم اردیبهشت 1387ساعت توسط میترا |

    دسر شطرنجی

    مواد لازم:
    کیک سیاه و سفید بلند=از هر کدام یک عدد
    خامه=2 قوطی
    پنیر خامه ای پگاه=3 قوطی
    پودر کرم کارامل+عسل همراه کرم کارامل=1 پاکت
    پودر شکر=2/1 لیوان

     


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در یکشنبه بیست و دوم اردیبهشت 1387ساعت توسط میترا |

    دسر ماست

    مواد لازم:

    ماست 4/1 پیمانه
    شیر 4/1 پیمانه
    شکر یک پیمانه سرخالی
    خامه یک پیمانه 250 گرم
    کمپوت آناناس 2/1 پیمانه
    پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری یا یک قاشق سوپخوری ( 15 گرم)
    آب سرد 3/1 پیمانه
    وانیل 8/1 قاشق چایخوری
    میوه توت فرنگی و آناناس برای تزئین



    ادامه مطلب
    + نوشته شده در چهارشنبه یازدهم اردیبهشت 1387ساعت توسط میترا |

    موس شکلات و قهوه

    مواد لازم
    پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری – پودر قهوه 1 قاشق سوپخوری – کره 70 گرم – شکر 100 گرم – آب جوش 2 قاشق سوپخوری – شکلات تخته ای 50 گرم – سفیده تخم مرغ 2 عدد – خامه فرم گرفته 1 پیمانه


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در دوشنبه نهم اردیبهشت 1387ساعت توسط میترا |

    بابا ریه قهوه

    مواد لازم:
    كاكائو يا قهوه:يك قاشق مربا خوري سرپر
    شير:يك ليوان
    پودر قند:يك قاشق غذا خوري سر پر
    زرده تخم مرغ:چهار عدد
    خامه:200(دويست)گرم
    شكر:2/1 پيمانه(نصف پيمانه)
    ورقه ژلاتين ضخيم:سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق

    ادامه مطلب
    + نوشته شده در سه شنبه بیست و هفتم فروردین 1387ساعت توسط میترا |

    کرم دو رنگ

    مواد لازم
    شير 2 پيمانه
    زرده تخم مرغ 6 عدد
    پودر ژلاتين 6 قاشق مرباخوري
    شکر 1 ليوان
    خامه 300 گرم
    وانيل کمي
    آب جوش 1 قاشق غذاخوري
    کاکائو 1 قاشق غذاخوری

    چگونگی تهیه


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در شنبه بیست و چهارم فروردین 1387ساعت توسط میترا |

    دسر پلمبیر

    مواد لازم:

    خامه400 گرم- شکر3 تا3/1 پیمانه- آناناس خردشده1 پیمانه- آب آناناس 3/1 پیمانه-گردوی خردشده2/1 پیمانه-خلال پسته2/1 پیمانه-تخم مرغ4 عدد-وانیل2/1 قاشق چایخوری-رنده پوست پرتغال یالیمو1 قاشق چایخوری-نمک کمی

    طرز تهیه:

     


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در شنبه بیست و چهارم فروردین 1387ساعت توسط میترا |

    دسر پاناکتا

     

    مواد لازم:

    پودر ژله ی تمشک یا توت فرنگی 50 گرم – آب جوش 4/1 و 1 پیمانه ( 300 میلی لیتر ) – توت فرنگی یا تمشک 120 گرم – خامه کم چرب 300 گرم – شیر 3/2 پیمانه ( 160 میلی لیتر ) – شکر55 گرم ( 4/1 پیمانه ) – ژلاتین 2 قاشق چایخوری – وانیل 4/1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در شنبه بیست و چهارم فروردین 1387ساعت توسط میترا |

    کرم کارامل

    موادلازم:

    تخم مرغ 6 عدد – شير داغ 4 پيمانه – شکر برای کرم 2/1 پيمانه – شکر برای تهيه کارامل 4/3 پيمانه + نصف پيمانه آب – نمک 8/1 قاشق چايخوری – وانیل 4/1 قاشق چايخوری – ليموترش 1 عدد

    طرز تهیه:


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در شنبه بیست و چهارم فروردین 1387ساعت توسط میترا |